Allmänt · Uncategorized

The Martian

Martian= Någon från planeten mars

Det kan möjligtvis vara svårt att hänga med i denna liknelsen jag kommer göra snart, eller.. vad det nu heter. För de som inte förstår, rekommenderar jag att se “Don’t go breaking my heart”, men bara för de som verkligen bryr sig, vill inte dela med mig av den filmen till alla.
Many people claim that there are only 2 types of men out there: Those who cheat, and those who try not to cheat. Those who watch porn, and those who lies about not watching porn. But I want the third kind, the martian.
Fast jag är sliten.. för det första vill jag inte tro på det, för det andra vill jag verkligen inte tro på det. Om jag tror på det skulle jag bli galen, eller nunna.
(Håller mig till höger för tillfället, på rulltrappan då. Jag går aldrig upp, jag kommer ju ändå dit. Men skulle jag hamna på samma ställe i vilket fall som? tänker att ögonblicket är aldrig detsamma)
Om en hittar någon som har alla rätt utom ett? Men om det är ett stort? Jag vet att folk tycker man kan ha “överseende” med vissa saker. Men vissa saker vill jag verkligen inte kompromissa om.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s