Mat · Uncategorized

I’ve been to: Chili

Har varit en lång dag. Först skola, kompis, shopping, fika, aktiviteter, sen det svåra, leta ställe att äta. Väldigt shockad över alla människor som var ute på stan (Malmö) idag, och att alla restauranger hade en lång kö. Varför? För det är sportlov? Halloween? Det är definitivt ingen vanlig måndag, that’s for sure.
Fika: Chickenwrap på Wayne’s Coffee. 58 kr. Prisvärt. Gratis vatten.
Efter många besvikelser gick vi förbi chili, ett ställe nära stortorget (ok, på gatan som leder just till stortorget faktiskt, men vet inte vad den heter :D). Såg några lediga plater där inne, kikade lite på menyn. Min kompis höll på att svälta ihjäl, så vi bestämde oss för att gå in- på gott eller ont.
Väl inne möts vi av en man som säger att hamburgarna är slut, och man måste vänta en halvtimme på maten. (Hade jag velat ha hamburgare hade jag bara gått till BK.. så nej, det skulle jag inte ha). Så vi fick en plats där. Tror vi väntade nästan 50 minuter på maten, men det var i väldigt gott sällskap, så tiden bara flög förbi, sen var den där. Maten.
Grillad kyckling med hemmagjorda pommes, avjar, lite paprika och en sås som bland annat var gjord på vitt vin. Väldigt kryddstarkt, men gott! 149 kr, vattnet till var gratis. Alltid ett +
Efterrätt:
Magnums nya. Helt ok, önskar det “kladdet” i mitten skulle smakat mer. Möjligtvis var mina smaklökar lite döda efter Chili, men just därför det blev glass till efterrätt!
Mycket mat, bra dag, mkt bra dag.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s