Allmänt · Uncategorized

Hjälp, jag går sönder!

Först och främst: Aj min mage!! Min jävla kvinno-curse-värk har kommit igen, men känns inte lika mycket, vilket iofs beror på pillerna. Men eftersom den ändå känns nu igen, betyder det att den blivit starkare eller pillerna inte fungerar lika bra längre?

Sen har jag de “Myggbetten” som jag fick i typ augusti förra sommaren. Huden har en annan färg i områden (som inte är helt små…kanske 2-4 cm2) på benen och högerfoten. Ibland börjar det klia på dem, kvittar om jag kliar tillbaka eller låter bli dem får jag små “ploppar” där. Små svullnader kan man nog kalla det för. De kommer lika på de olika “Myggbetten” olika gånger där de kliar så jag nästan blir galen. Någon vet vad det kan vara? Jag blev testat för boleria, men var inte det, sen fick jag pencillin och allergitabletter om det skulle vara någon hudsvamp, men det försvann inte ändå.

Min fot med konstiga svullnader medans det kliar

Foto: Min fot, som det blir när det kliar, och jag tror jag kliade tillbaka lite här, annars blir det bara en plopp. Det blir samma märken på benen. Detta fotot är taget i November, dvs. några månader efter det först dök upp. Men sen var det borta i en månad innan det kom igen.(Jag vet att min storasyrra inte ville se, men det finns värre bilder på nätet! dessutom kanske någon kan veta vad det är- för läkarna vet ju inte det!)

Sen igår hade jag på mig rätt tajta kläder, när jag skulle byta till pyjamas märkte jag att det kliade, sjukt mycket, där det suttit tajt, så jag kliade tillbaka! Men då började det svälla på den biten, nästan en halv centimeter rakt ut gick den svullna biten! Tidigare samma dag i jakt på svar efter vad tusan är med mina “myggbett” hittade jag information om “nässelutslag” som även hade ett annat namn. Det passade bättre in på dessa “tryck-svullnaderna”.

Ibland känns det verkligen som jag går i bitar, det är sjukt jobbigt, speciellt när läkaren inte vet vad som är felet, och blir jag vidar-skickad till specialist vågar jag inte ens chansa på vad det skulle kosta!

Nejmisann, jag får göra mig i ordning och åka till skolan nu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s